Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Μην κάνετε τον κόπο

Πέτυχα σήμερα κάπου την πληροφορία ότι οι απανταχού BLOGGERS θα σβήσουν και φέτος (σε συνέχεια της τρομερής περσινής επιτυχίας του εγχειρήματος) στις 28/11 τα φώτα τους για μία ώρα.

Για όσους αναγνώστες θέλουν να το επιχειρήσουν λέω το εξής: να ξέρετε ότι η πράξη σας θα είναι ΑΚΥΡΗ γιατί θα ανάψω ΟΛΑ τα φώτα του σπιτιού μου, και τα δύο πλυντήρια, aircondition KAI θέρμανση, θα βάλω χύτρες ταχύτητας και θερμοσίφωνο, βραστήρα, καφετιέρα, τηλεοράσεις και στερεοφωνικά. Θα κατεβάσω τα παλιά πορτατίφ από το πατάρι και θα βάλω και τα τρία pc και όσα άλλα μπορέσω να βρω στο ρεύμα, θα φορτίζω όλα τα κινητά του σπιτιού (και τις παλιές συσκευές!) και ούτω καθεξής.

Καταλάβετέ το επιτέλους, αυτή η ΜΙΑ ώρα δεν κάνει τίποτα, κοιμόσαστε καλύτερα μη έχοντας κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα - και όταν θα έρθει το αιολικό πάρκο ή το σύστημα βιολογικού καθαρισμού να εγκατασταθεί κοντά στο εξοχικό σας θα το τραβολογάτε στο ΣτΕ για να μη χαλάσει η θέα σας. Κλείσατε όμως τα φώτα για μία ώρα, άρα όλα καλά.






2 σχόλια:

  1. Η χειρότερη ειρωνία αυτής της ημέρας είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν στολίσει τα μπαλκόνια τους τόσο που δεν ξεχωρίζει το σπίτι από πίσω και μάλιστα ΠΡΙΝ ακόμα μπει ο Δεκέμβρης, αλλά κατά τα άλλα τα έσβησαν την ώρα της γης.
    Ή ακόμα χειρότερα εκείνοι που αποφάσισαν να τα στολίσουν σήμερα γιατί χτες ήταν η ώρα της γης και βαριούνταν να μπουν στη διαδικασία να τα σβήσουν μιας και είναι άπειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dude, please tell me that youre going to write far more. I notice you havent written an additional weblog for a whilst (Im just catching up myself). Your weblog is just too crucial to be missed. Youve got so much to say, such understanding about this subject it would be a shame to see this weblog disappear. The internet wants you, man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή